Prijeđi na glavni sadržaj

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 32,00eur

Minimalna cijena narudžbe je 13,30 eur 

La rive mirisi dostupni samo na web shop-u nartatrgovina.hr

25th Feb 2022

Mirisi dostupni samo na web shop-u nartatrgovina.hr


Svi smo dobro upoznati sa La rive kolekcijom parfema, parfemskih i toaletnih voda, ali koliko znate o mirisima koji nisu toliko dostupni u Hrvatskoj. Omogućili smo Vam pristup takvim mirisima kroz naš web shop i naš mali dućan u Zagrebu jer vidimo kako La rive parfemi postižu velike rezultate među kupcima.

Kroz ovaj članak navest ćemo neke La rive parfeme koji su dostupni samo na web-u i u našem dućanu te se nadamo da ćemo Vam ih tako malo više približiti, da ćemo kroz opise dočarati njihove note i mirise…


1.La rive AQUA woman edp 100 ml

Cvjetna ženska parfemska voda koja dolazi u pakiranju od 100 ml. Doći će Vas samo 62,00 kn.

Može li miris biti duboko ženstven i izuzetno svjež? Evo odgovora: neobična kombinacija energije koja dolazi iz citrusa s laganom cvjetnom svježinom i nježnom slatkoćom smeđeg šećera. AQUA LA RIVE WOMAN miris je pun cvjetnog šarma koji suptilno podcrtava misterij ženske prirode. Radosni naglasci mente i zadirkujuća nota ružičastog papra nadopunjuju kompoziciju i iznenađenje kao što to čine izvori ženske senzualnosti. Ljepota i svježina istinski ženstvenog mirisa je AQUA LA RIVE WOMAN.


2.La rive DONNA woman edp 90 ml

Voćna ženska parfemska voda, dolazi u pakiranju od 90 ml. Poklonite sebi ili nekome sebi bližnjem ovaj miris za samo 62,00 kn.

Zamislite samo kako vam divna svježina morskih valova i toplina sunca dodiruju ramena u slatkim trenucima ljetne ludosti ...
Volite ovaj osjećaj slobode, a uz parfem DONNA LA RIVE taj osjećaj možete imati tijekom cijele godine! Osjetite ovu jedinstvenu energiju u svježini drva jasmina, zumbula i cedra. Očarajte šarmom mošusnih mirisa i iznenadite radosnim naglascima limuna i jabuka. Ovaj nadasve svježi, citrusno-voćni sastav arome miris je za aktivne i sretne žene čija se ljepota uvijek naglašava punim šarmantnim osmijehom!


3.La rive IN LOVE woman edp 90 ml

Voćni cvjetni ženski miris. Parfemska voda koja dolazi u pakiranju od 90 ml. Na našem web-u 62,00 kn.

Ženstvenost je šarm, senzualnost, magnetizam ... Otkrijte kompoziciju koja će naglasiti vašu ženstvenost i jedinstveni stil. IN LOVE miris u kojem ćete pronaći predivnu aromu ljiljana i plemenitu eleganciju nota ruže. Osvježavajuća snaga dinje i senzualnih mošusnih nota pripremit će vaša osjetila za svojevrsno putovanje. Dopustite da vas zavede sočna mandarina puna slatkoće i osjetite njezinu energiju. Senzualna mošusna snaga djelovat će poput napitka koji će otkriti vašu ljepotu i tajnu vašeg šarma. Žena umotana u takav miris zavodi svakom gestom, pogledom i dahom ...


4.La rive MADAME IN LOVE woman edp 90 ml

Cvjetni ženski miris u pakiranju od 90 ml. Ovaj edp koštat će Vas samo 62,00 kn.

Znate li što je najjači element prirode? To je ljubav! Kad žena voli, cijelo joj tijelo pulsira neobičnim vibracijama ljepote, magnetizma i slatkoće ... Madame in love zadivljujuća je kompozicija koja na jeziku cvijeća i voća govori o ljepoti ove ljubavi. Uronite u senzualne mirise pačulija, ruže i osmantusa i pustite da elegantni božur istakne vaš stil... Svježa citrusna nota i plodne inspiracije očarane u srcu mirisa stvorene su za modernu ženu i savršena su nadopuna njezinoj zavodljivoj prirodi.

Ljubav je vaš element - izrazite to u svom mirisu!


5.La rive MOON woman edp 75 ml

Cvjetna ženska parfemska voda od 75 ml. Na nartatrgovina.hr pronađite ju za 62,00 kn.

LA RIVE MOON miris je koji će vam dati tajanstveni plamen. Ovo je bezvremenski šarm ženske senzualnosti izražen u savršeno uravnoteženom sastavu romantične ruže, očaravajućeg jasmina i egzotičnih okusa ylang-ylanga na umirujućoj, toploj bazi drveta. Ova cvjetno-voćna kompozicija donosi osjećaj profinjene elegancije koja je u potpunom skladu s osjećajem ljepote snažne i samopouzdane žene. Svoju zavodljivu moć duguje kombinaciji arome cvijeća iz tajnog vrta sa senzualnim šumskim notama.

Večer, tajnovitost i ženstvena elegancija na mjesečini, ovdje je LA RIVE MOON.


6.La rive PEARL SWAROVSKI woman edp 75 ml

Citrusna parfemska voda iz tvornice La rive sa Swarovski kristalima. Na nartatrgovina.hr pronaći ćeš ju za 69,90.

Volite intrigirati? Čini se da ste suptilni, ali svjesni ste moći u sebi? Da. To ste vi ... Jutri ste poput ljetnog vjetra koji svojim vedrim šarmom nježno miluje okolicu ... Stvorili smo za vas ovaj sastav - miris cvijeta, izuzetno intenzivan, koji je poput uspomene na šetnju vrt ispunjen cvijećem i zrelim voćem. Prvi sastav citrusa blijedi i otkriva bogato srce, ispunjeno đurđicom, ružom i breskvom, položeno na korito sandalovine, kadulje i mošusa. Noseći ovaj miris, osjetit ćete val energije i optimizma koji će vas pratiti cijeli dan. Inspirativni je sastav za nadahnjujuću ženu, ključ čarobnog vrta. Hoćete li prijeći prag? ...


7.La rive SOLARE edp 50 ml

Ženska parfemska voda koja spada u cvjetne mirise. Dolazi u 50 ml te ćete ju pronaći na -30% i sada je samo 41,93 kn. Miris poput nezaboravnog ljetnog dana- žene koje vole ljeto više neće moći odoljeti čaroliji ove inovativne strukture. Osjeti bogatstvo mirisa Solare.

Gornje note su zumbul, kokos i cvijet naranče.

Srednje note su jasmin i gardenija.

Bazne note sandalovo drvo i vanilija.


8.La rive WOMAN edp 90 ml

Cvjetni drveni mošusni edp kojeg ćete pronaći za 62,00 kn.

Moderne žene znaju kako iz svakog dana izvući ono što je najbolje. LA RIVE WOMAN miris je dizajniran da svakog dana pouzdano prati ženu, točno ističući njezin stil i klasu. Elegantno srce ovog mirisa čine arome kraljevskog para u svijetu cvijeća: ruža i jasmin. Fantastičnu povorku mirisa otvara svježi jamajčanski papar i ugledna frezija. Njihov stil i elegancija, tako idealno bliski vašoj prirodi, temelje se na dubokim baznim notama, zavodeći toplinom i zračeći senzualnošću drvene note cedra i sandalovine te tamjana. To je vaš svijet - budite očarani njime kao s beskrajnom avanturom!