Prijeđi na glavni sadržaj

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 32,00eur

Minimalna cijena narudžbe je 13,30 eur 

REVERS KOZMETIKA I INELIA KREME ZA LICE I TIJELO

25th Feb 2022

REVERS KOZMETIKA I INelia KREME ZA LICE I TIJELO

Poljska tvrtka koja svojim klijentima nudi profesionalnost i visoke standarde koji proizlaze iz dugogodišnjeg iskustva u kozmetičkoj industriji. Njihova ponuda odgovor je na rastuću potražnju na tržištu kozmetike i očekivanja klijenata koji vjeruju u kvalitetu, cijenu i sigurnost. Klijentima žele isporučiti konkurentne proizvode u skladu s najvišim svjetskim proizvodnim standardima. REVERS kozmetika ima sve potrebne certifikate i rezultate istraživanja.

Izrađuju kozmetiku u nekoliko kategorija proizvoda:

Kozmetika za šminkanje pod markom REVERS COSMETICS. Odabrane proizvode možete pronaći na našem web shop-u Narta-trgovina d.o.o.Pod Revers. Tu se nalaze ruževi, puderi, highlighteri, palete...   Ruž za usne JUST GOLD Revers


Kozmetika za njegu lica i tijela je INelia čije kreme za lice i tijelo također možete pronaći na našem shop-u. Pod INelia. Hranjive i njegujuće kreme: s crnom maslinom, aloevera i od krastavaca kozmetički su proizvod za live i tijelo od 200ml, a doći će Vas samo 16,00 kn. Duboko su hidratantni proizvod koji intenzivno omekšava, njeguje, i regenira kožu.

          Krema za lice s crnom maslinom

Uz navedene tu je i krema protiv starenja za live koja uz redovito korištenje vraća koži zdrav i atraktivan izgled.

        Krema protiv starenja

U INelia kozmetičkim proizvodima pronaći ćete i ALOEVERA gel, proizvod za lice i tijelo. Gel sadrži 99% aloevera ekstrakta i glicerin koji kožu vlaže, hlade, regeneriraju, osvježavaju i smiruju. Može se koristiti nakon sunčanja za smirivanje iritacija, nakon brijanja ili depiliranja, za hlađenje ili umirivanje crvenila.

Aloevera gel

Posjetite i pogledajte više o svakom proizvodu na našem web shopu Narta-trgovina d.o.o. pod Revers i INelia.