Prijeđi na glavni sadržaj

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 32,00eur

Minimalna cijena narudžbe je 13,30 eur 

Uvjeti kupovine i korištenja

 
 

Uvjeti kupovine i korištenja web stranice Narta-trgovina d.o.o.

Molimo Vas da kao korisnici pažljivo pročitate ove uvjete kupovine i korištenja web stranice (dalje: Opći uvjeti) prije kupovine na web stranici Narta trgovina d.o.o. Prihvaćanjem Općih uvjeta izjavljujete da ste se upoznali, razumjeli i suglasili s našim Uvjetima kupovine i korištenja web stranice te da prihvaćate pravila i uvjete navedene u njima. Ukoliko niste suglasni s Općim uvjetima, molimo Vas da ne koristite ove stranice.

 

Minimalna cijena narudžbe je 13,30 eur.

 

 

Kontakt

NARTA-TRGOVINA d.o.o.

Dvoriček 2, 10090 Zagreb

E-mail: nartatrgovina@gmail.com

Telefon: 098323435 (Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema mobilnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika).

Uvjeti kupovine

Uvjetima kupovine uređuju se odnosi između Kupca i Narte trgovine d.o.o. u odnosu na uvjete i način naručivanja, cijene proizvoda, naćin plaćanja, raskid ugovora i povrat robe, dostavu, zaštitu osobnih podataka i druga pitanja vezana uz korištenje Narta trgovina d.o.o. on-line kupovine.

Uvjeti kupovine primjenjuju se samo u slučaju kupovine putem Narta trgovina d.o.o. stranice , a ne i kada je kupac kupio proizvode na neki drugi način (kao na primjer: neposredno od proizvođača, dobavljača ili sl.).Kupac može biti samo punoljetna poslovno sposobna fizička osoba te pravna osoba. Prihvaćanjem ovih Uvjeta potvrđujete da ste stariji od 16 godina života i da imate punu poslovnu sposobnost ili da ste sukladno članku 117. Obiteljskog zakona potpunu poslovnu sposobnost stekli sklapanjem braka prije punoljetnosti te da ste u cijelosti sposobni prihvatiti ove Opće uvjete.Ugovor u ime i za račun maloljetnika te poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njegovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe samo ukoliko nisu lišene prava na raspolaganje svojom imovinom i prava na sklapanje pravnih poslova. Za postupanje suprotno ovim odredbama Narta trgovina d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.

Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Cijene

Istaknute cijene proizvoda su maloprodajne, sadrže iznos poreza na dodanu vrijednost te su izražene u eurima. Cijene su podložne promjenama. Istaknute cijene proizvoda NE SADRŽE cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se naplaćuju dodatno.Sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti potrošača, Narta trgovina d.o.o. može po svojoj odluci određene proizvode ponuditi po cijenama nižim od cijena u redovitoj prodaji odnosno uz poseban popust koji je dostupan pod istim uvjetima svim Korisnicima ili samo točno specificiranoj skupini korisnika. Uvjeti posebnih oblika prodaje poput trajanja takve prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl. bit će detaljno opisani na stranici proizvoda.Nakon proteka roka prodaje po cijenama nižim od cijena u redovitoj prodaji, Narta trgovina d.o.o. ne može primati narudžbe po uvjetima koji se odnose na posebne oblike prodaje kojima je istekao rok.

Načini plaćanja

Narta-trgovina d.o.o. omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta ili prilikom preuzimanja:  

1. Gotovinom po primitku pošiljke

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja (“pouzećem”) omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same isporuke na navedenoj adresi. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač će Vas kontaktirati telefonski stoga Vas i molimo da upišete i Vaš broj telefona.

2. Kreditnim i debitnim karticama ( Uskoro )

Plaćanje na ovaj način može se ostvariti jedino putem Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Visa Premium karticama.

3. Virmanski ili internet bankarstvom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili putem banke, pošte, Fine ili sl.Po zaprimljenoj uplati, obraditi ćemo vašu narudžbu (u pravilu, sljedeći radni dan).

4. U trgovini

Ako izaberete opciju preuzimanja u trgovini Narta-trgovina d.o.o. u Zagrebu, Podsused, Dvoriček 2. Poštarina se ne plaća.